Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk het Baken is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
070-3555000
Telefoonnummer: 070-3555000
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Reisadvies

Beschermd op reis

Bij ons kunt u terecht voor uw reizigersvaccinaties en reisadvies. Dokter Sturm is officieel reizigersgeneeskundig huisarts. Voor sommige zorgverzekeraars is dit een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Hoewel reisvaccinaties vaak worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, is dit niet altijd het geval. Kijk op www.vergoedingscalculator.nl om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

De vaccinacties worden gegeven in samenwerking met Apotheek Seinpost, op de begane grond van ons gezondheidscentrum.

Met behulp van het ingevulde formulier en de actuele richtlijnen van het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) wordt gekeken welke vaccinaties, malaria-adviezen en overige reisadviezen voor u persoonlijk nodig zijn. Om u een goed advies te geven vragen wij u het reisformulier in te vullen en te verzenden of te printen en in te leveren op de praktijk. U kunt, 3 dagen nadat u het reisformulier heeft verzonden/ingeleverd, telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor de vaccinaties en advies.

Mocht u heel kort voor aanvang van uw vakantie toch nog advies willen, of u heeft een last minute reis geboekt, kom dan toch langs. Ondanks dat een volledige vaccinatie dan wellicht niet meer mogelijk is kan een gedeeltelijke vaccinatie (tegen sommige ziekten) nog steeds raadzaam zijn. Beter is het natuurlijk om altijd ruim van tevoren langs te komen. Het gewone spreekuur gaat wel voor, als u erg kort voor uw reis een afspraak probeert te maken kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om langs te komen.

De kosten voor een reisadvies bedragen € 25,- en dient contant te worden voldaan (m.u.v. vaste patienten van het Baken). Dit bedrag is inclusief de voorbereiding van het reisadvies, een consult bij de huisarts. Ook eventuele stempels en recepten vallen binnen dit bedrag. De vaccins en eventuele andere medicatie moet u zelf bij de apotheek betalen. Hoe duur de vaccins precies zijn kunnen wij niet aangeven, dat is bekend bij de apotheek. Wij kunnen wel een indicatie geven van de kosten.

Contact

Telefoon 070-3555000
 

Huisartsenpraktijk het Baken

Badhuisweg 78
2587 CL Den Haag
Telefoon:
070-3555000
Fax:
070-3512331
www.huisartsenpraktijkhetbaken.nl
Routebeschrijving >