Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK
Huisartsenpraktijk het Baken is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
070-3555000
Telefoonnummer: 070-3555000
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Medewerkers

Mevrouw C.J. Sturm-Bos

Mevrouw C.J. Sturm-Bos
Huisarts

Huisarts Sturm heeft haar geneeskundeopleiding in Rotterdam gevolgd. De huisartsenopleiding heeft zij in Leiden gevolgd. Sinds 2010 is zij werkzaam als huisarts, zij heeft ervaring opgedaan in meerdere praktijken. In april 2018 heeft zij de praktijk overgenomen van huisarts H.C. Baak, die vanwege zijn naderende pensionering besloten heeft om na 25 jaar de praktijk over te dragen. 

Haar speciale aandachtsgebieden zijn: de mens achter de klacht, kleine chirurgie, het plaatsen van spiralen en palliatieve zorg. 

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag

Mevrouw M.L.W. Willems

Mevrouw M.L.W. Willems
Huisarts

Huisarts Willems heeft haar geneeskunde opleiding in Antwerpen en Rotterdam gevolgd. De opleiding tot huisarts heeft zij in Leiden gevolgd. Zij is een enthousiaste, betrouwbare huisarts die haar vak goed verstaat. De meeste patienten kennen mevrouw Willems al langer als huisarts in de praktijk van dokter Baak. Haar specifieke aandachtsgebieden zijn: kindergeneeskunde, ouderenzorg, palliatieve zorg en het plaatsen van spiralen (IUD). 

Werkdagen: maandag en woensdag

Mevrouw S. Rentier

Mevrouw S. Rentier
Assistente en POH Somatiek

Simone is al jaren het vertrouwde gezicht van de praktijk. Al 16 jaar is zij uw vaste aanspreekpunt aan de telefoon en aan de balie bij al uw vragen. Simone is gespecialiseerd als praktijkverpleegkundige. Diabetespatienten en patienten met hoge bloeddruk kennen haar als behandelaar bij deze problematieken. Zij heeft wekelijks overleg met de huisartsen. 

Werkdag POH: Dinsdag

Werkdag assistente: Woensdag

Mevrouw S. van Veen

Mevrouw S. van Veen
Doktersassistente

Sandra is sinds juni 2018 onze nieuwe aanwinst bij Huisartsenpraktijk het Baken. Sandra is een enthousiaste en prettige collega met ruime ervaring in de zorg. Voordat zij als doktersassistente aan de slag is gegaan heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend met haar werk in de verpleging.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Mevrouw H. ten Teije

Mevrouw H. ten Teije
Ouderenverpleegkundige

Sinds 1 januari 2018 is Heleen werkzaam in onze praktijk. Zij is gedetacheerd via Respect en houdt zich bezig met de ouderenpopulatie in de praktijk. Het ouder worden kan problemen met zich meebrengen zoals eenzaamheid, vergeetachtigheid en praktische problemen binnenshuis. Heleen heeft veel contacten binnen de zorg waardoor zij u hierin kan ondersteunen.

Het kan zijn dat zij in de toekomst contact met u opneemt voor een kennismakingsgesprek. 

Werkdag: Donderdag

Contact

Telefoon 070-3555000
 

Huisartsenpraktijk het Baken

Badhuisweg 78
2587 CL Den Haag
Telefoon:
070-3555000
Fax:
070-3512331
www.huisartsenpraktijkhetbaken.nl
Routebeschrijving >